TOP MODEL SERBIA

Top Model of the World osnovan 1993. godine je najveće i najprestižnije međunarodno takmičenje u modelingu. Finale Top Model of the World održava se na luksuznim i modernim mestima širom sveta, a prethodni događaji su održani u Šangaju, Berlinu, Majamiju i Hurgadi.

TOP MODEL OF THE WORLD može biti kapija za blistavu karijeru. Zadovoljstvo nam je da objavimo da je izbor 28. Top modela sveta spreman da bude održan u Kairu (Egipat).

TOP MODEL SERBIA Delegati treba da imaju najmanje 17 godina i ne više od 31 godine (u godini u kojoj učestvuju u Finalu).

Mogu biti u braku, pa čak i roditi dete. Put do Titule nije lak. Top Model Serbia radi sa “First Class” – agencijama za modeling i nacionalnim direktorima širom sveta. Delegati izabrani za svetsko takmičenje prvo učestvuju na lokalnim i/ili državnim takmičenjima.

Nacionalni pobednici postaju delegati za nacionalno takmičenje. Delegati moraju da pobede na svojim državnim takmičenjima u svojim zemljama da bi se takmičili u godišnjem Top modelu sveta ili da bi bili izabrani na posebnom kastingu da bi učestvovali.